2014.03.07.@ 15.03

Angelina Jolie újabb műtétre készül?

Ha a hírek igazak, Angelina nem állt meg annál, hogy mindkét mellét eltávolíttatta, mert hamarosan újabb beavatkozáson esik majd át.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Angelina Jolie újabb műtétre készül?

Egy évvel ezelőtt Angelina Jolie dupla masztektómiát végeztetett magán, melynek során mind a két mellét eltávolították azért. A színésznő azért szánta rá magát erre a drámai döntésre, hogy megelőzze a mellrákot, mivel az orvosok ekkor 87 százalékos bizonyossággal állították, hogy ez a kór előbb-utóbb kialakul a színésznőnél.

Angie tehát bevállalta a nehéz és fájdalmas beavatkozást, az azt követő gyógyulási folyamatot mégis nagyon megszenvedte. A műtét után ugyanis a gyönyörű színésznő azonnal korrekciós műtétet is végeztetett és mellimplantátumokat kapott, ami még komplikáltabbá tette az amúgy is hosszadalmas felépülést. A színésznő ezzel kapcsolatban egyébként nem rég elmondta, hogy azt, hogy ezt az időszakot ilyen jól átvészelte, nem csak szerető és támogató családjának köszönheti, hanem a munkájának is. Angie ugyanis épp ekkor forgatta az Unbroken című második világháborús filmjét, ami elvonta a figyelmét a fájdalomról és igazi terápia is volt a számára.

Emellett persze Angelina a rajongóknak is sokat köszönhet, hiszen ahogy mesélte, rengeteg bátorító levelet kapott a műtétek után és nagyon közel érezte magához azokat az embereket, akik hasonló dolgokon mentek keresztül és élményeiket vele is megosztották.

Most pedig ebből a támogatásból és szeretetből építkezve a színésznő újabb nagy döntésre szánta el magát. “Még mindig hátra van egy műtét” – árulta el.

Angie édesanyját egy évtizedes harc után vesztette el petefészekrákban, 56 évesen. Az orvosok szerint pedig annak kockázata, hogy a betegség Angienél is kialakul 50 százalék. Éppen ezért a színésznő mellei után nemsokára a petefészkét is eltávolíttatja. Ez persze tényleg hatalmas döntés, mert ezzel együtt Angie azt is bevállalja, hogy bizony nem lesz több Brangelina-bébi.

Ti egyetértetek a döntésével?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss