Vigyázz, JLaw! Támad a konkurencia

Hűha, nagyon úgy tűnik, hogy Jennifer Lawrence-nek vetélytársa akadt, ugyanis A beavatott sztárját, Shailene Woodley-t máris sokan az utódjának kiáltották ki, sőt, akár még le is kőrözheti Jen sikereit!

Vigyázz, JLaw! Támad a konkurencia

Két hét múlva már nálunk is bemutatják a tavaszi szezon egyik legjobban várt filmjét, A beavatottat, de Shailene-ék már a hétvégén megkezdték a hivatalos promó körutat, és a mozi eddig mindenhol hatalmas sikert aratott. A 22 éves csajsziból így egy csapásra világsztár lett, akárcsak anno Jenből, mikor elindult Az éhezők viadala-mánia. Ráadásul filmes szakértők szerint A beavatott-trilógia simán túlszárnyalhatja a Hunger Games sikerét is, annyira jól sikerült az első rész.

Shailene pedig a kritikusok szerint legalább olyan tehetséges, mint Jlaw és a stílusuk is sokban hasonlít. Shailene sem szereti a nagy felhajtást, plusz ő is ugyanolyan közvetlen a rajongóival és újságírókkal, mint Jen, és imád poénkodni meg grimaszolni is. Sőt, nemrég ő is rövidre vágatta a haját, így most már egyre jobban hasonlít elődjére.

Shailene egyébként a szerepek között is ugyanolyan határozottan válogat, akárcsak JLaw. Tavaly például visszautasította A szürke 50 árnyalatának főszerepét, mert nem akarta, hogy szexszimbólumot csináljanak belőle. Inkább bevállalt egy sokkal izgalmasabb szerepet, hiszen ő alakítja majd Hazelt, a súlyos beteg tinilányt a Csillagainkban a hiba című romantikus moziban, amiért már most akkora díjesőt jósolnak neki, mint amilyet anno Jen kapott a Napos oldalért. A filmet majd csak nyáron mutatják be, de az előzetését már most lecsekkolhatod.

Mit gondolsz, Jennek van félnivalója?

Még több

friss