Katy vs. Miley: újabb csajháború

Úgy látszik, Miley-nak lassan az összes celebcsajszit sikerül magára haragítania, mert a Taylor Swift-Selena Gomez-Demi Lavato BFF-trió után most Katy Perry is berágott rá.

2014.03.08. 08:03
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Katy vs. Miley: újabb csajháború

Arról màr beszámoltunk nektek, hogy Miley egyik koncertjén annyira megörült, mikor meglátta Katy-t az első sorban, hogy meg is csókolta. Katy-nek azonban annyira nem jött be a cuppanós meglepi, mert amint feleszmélt, elrántotta a fejét. Legutóbbi interjújában pedig azt is elárulta, miért sokkolta ennyire az eset. “Elhúztam a fejem, persze. Ki tudja, hol járt már az a nyelv” – mondta viccelődve egy ausztrál talkshow-ban.

Ès ugyan Katy poénnak szánta a megjegyzést, hiszen Miley imád kinyújtott nyelvvel pózolni, a botrányhős énekesnő sértésnek fogta fel és rögtön visszavágott Twitteren. “Ha azon aggódsz, hogy hol járt a nyelvem korábban, akkor még jó, hogy az expasid már tényleg csak az exed, mert aztán mindenki tudja, hogy az ő nyelve merre járt”. Persze ezen a durva üzin már Katy is felhúzta magát, és csak annyit válaszolt, hogy majd jól elfenekeli Miley-t, ha legközelebb összefutnak.

Hú, szerinted mi lesz a vége ennek a csajfight-nak?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss