2014.03.09.@ 00.03

Andrew Garfield féltékeny Batmanre?

Lehet, hogy Peter Parker az életben nem is az a cuki srác, akinek gondoltuk? A Pókember sztárja ugyanis most hatalmas botrányt okozott azzal, hogy az Oscar-gálán cserbenhagyott egy Batman-rajongó kissrácot.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Andrew Garfield féltékeny Batmanre?

Az idei Oscar-show témája a filmhősök voltak, ezért a szervezők meghívták az ötéves Miles Scott-ot is, aki még novemberben BatKidként vált híressé. Ha esetleg nem emlékeznél vagy lemaradtál volna: ő az a kisfiú, aki a rák egy ritka fajtájával küzdött, és legnagyobb kívánsága volt, hogy egy napra kedvenc szuperhősének bőrébe bújhasson, egy alapítvány és San Fransisco lakossága pedig összefogott, hogy teljesítsék az álmát. BatKid még a hírekbe is bekerült, hiszen több filmbe illő akciójelenet is megszervezte neki, plusz Obama és több sztár is biztatta Twitteren keresztül.

A tervek szerint Miles-t pedig az Oscaron igazi szuperhőssé avatták volna, ráadásul Pókemberrel, vagyis Andrew Garfield-dal szerepelt volna közösen. A szervezők azonban egy nappal a díjátadó előtt lefújták az akciót, és most nagyon úgy néz ki, hogy az egészről Andrew tehet. Egy bennfentes elárulta, hogy a ruhapróbán a színésznek nem tetszett a szövege, ezért teljesen átírta a jelenetet, amin viszont a szervezők akadtak ki. Végül állítólag odáig fajult a szitu, hogy Andrew kiviharzott a stúdióból, és nem is ment el a díjátadóra, Miles-t pedig az Akadémia azzal vigasztalta, hogy elmehetett egy napra Disneylandbe a családjával. Te mit szólsz a sztorihoz: el tudod képzelni, hogy Andrew tényleg így viselkedjen?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss