2014.03.11.@ 14.03

Újra Taylor Swift a Nr.1

Váó, Taylornak most aztán tényleg van oka az ünneplésre: a Billboard magazin legújabb ranglistája szerint tavaly ismét ő kereste a legtöbb pénzt a zenészek közül, és olyan gigasztárokat is sikerült megelőznie, mint Beyoncé vagy Justin Timberlake!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Újra Taylor Swift a Nr.1

A Billboard magazin minden évben összeállítja a legjobban kereső zenészek listáját, és a 24 éves énekesnőnek 2012-ben már sikerült megcsípnie az első helyet, de tavaly visszacsúszott, és csak a 15. lett. Idén viszont újra az élre tört, mert az elmúlt 12 hónapban közel 40 millió dollárt keresett, amivel simán lekőrözte a harmadik helyen befutó Justin Timberlake-t, aki „csak” 31 milliót, és a hatodik helyre szorult Beyót, aki „mindössze” 24 milliót énekelt össze.

Így ha pasikkal nincs is szerencséje, Taylor legalább azzal vigasztalódhat, hogy a karrierjében csúcson van, hiszen a tavalyi Red Tour-ja az év legsikeresebb turnéja volt, amivel egy csomó szponzorszerződést is bezsebelt, plusz a Victoria’s Secret bemutatóján is ő volt a fő sztárfellépő. Emlékszel még milyen szuperdögös volt a csillámos kifutón?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss