2014.03.12.@ 14.03

Jön a harmadik Britney-lagzi?

Bár az énekesnő pasija hivatalosan még nem is rukkolt elő a nagy kérdéssel, Britney máris belefogott az esküvőszervezésbe, sőt, a tökéletes helyszínt már meg is találta!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jön a harmadik Britney-lagzi?

Jön a harmadik Britney-lagzi?

Jön a harmadik Britney-lagzi?

Fotó megosztása:

Britney már több, mint egy éve együtt van cuki fiújával, David Lucadóval, és a barátaik szerint mostanában egyre többször beszélgetnek az esküvőről is. Britney úgy érzi, hogy végre megtalálta a Nagy Ő-t, ráadásul a gyerekei is imádnak Daviddel lógni, így már alig várja, hogy újra oltár elé állhasson.

Egy bennfentes azt is elárulta, hogy ezúttal hatalmas esküvővel szeretne ünnepelni, és már ki is nézett magának egy igazán királyi helyszínt. Képzeld, Brit a rock’n’roll királyának, Elvis Presley-nek legendás, memphisi birtokán szeretné kimondani a boldogító igent! A hatalmas ház és csodaszép kert ma már múzeumként üzemel, és Britney állítólag annyira beleszeretett a helybe, hogy már meg is kérdezte Lisa-Marie Presley-t, beleegyezne-e a dologba. Ha pedig Elvis lánya rábólint a lagzira, Britney-nek már csak a tökéletes esküvői rucit kell megtalálnia, hogy jövőre övé lehessen az év celebesküvője. Szerinted sikerül majd túlszárnyalnia ezeket a csillagos ötös menyasszonyi rucikat?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss