Velük bújt ágyba Lindsay Lohan!

Lindsay Lohan bármennyire is igyekszik, nem igazán sikerül változtatnia a botrányhősnő imázsán. Most épp egy olyan lista került nyilvánosságra, amin minden pasit felsorolt, akikkel valaha lefeküdt!

2014.03.13. 05:03
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Velük bújt ágyba Lindsay Lohan!

Lindsay annyira igyekszik megmutatni, hogy ő nem az a lány, akinek a média beállítja, hogy nemrég saját valóságshowba is kezdett, hogy bebizonyítsa, ő csak egy áldozat, és valójában nem olyan, amilyennek az emberek gondolják. Ennek ellenére a sorozat első részei alapján nem sok minden változott bennünk vele kapcsolatban, csekkold például azt a jelenetet, amiben Lindsay kiakad, és forgatás közben faképnél hagyja az egész stábot (0:52-től):

A 27 éves színésznő viszont úgy néz ki, még ezzel sem érte be, ugyanis nemrég listát készített azokról a sztárokról és kevésbé ismert pasikról, akikkel lefeküdt. A felsorolás egyébként egy csajbulin szervezett versenyen készült, ahol Lindsay elvileg csak a barátnőit akarta sokkolni azzal, hogy megmutatja nekik, milyen trófeákat is vadászott le az elmúlt években. A dolog persze visszafelé sült el, mert a parti után a lista valahogy a sajtó kezében kötött ki, az In Touch magazin pedig azonnal le is hozta a sztorit!

A kézzel írt jegyzetből, ahogy a képen is látod, sok nevet kitakartak, de azért párat mégis ki lehet bogarászni, például Colin Farrellt, Heath Ledgert, Wilmer Valderramát, Justin Timberlake-et, James Francót, Zack Effront vagy Adam Levine-t.

Hát, ilyen húzások után nehéz elképzelni, hogy Lindsay bárkit is meg fog tudni győzni arról, hogy ő valójában egy rendes lány…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss