2014.03.14.@ 16.03

Kate Middleton hercegnő tréninget tart!

Képzeld, Katalin a fejébe vette, hogy csodálatos hercegnőt farag Harry herceg állítólagos menyasszonyából, Cressida Bonasból.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kate Middleton hercegnő tréninget tart!

Harry herceg és Cressida Bonasról már régóta pletykálják, hogy jegyben járnak, most viszont úgy tűnik, tényleg készül valami, hiszen Kate Middleton kezelésbe vette a jövendőbeli sógornőjét.

Bennfentesek elmondták, hogy Kate azért kezdte el tréningelni a lányt, mert tudja, mennyi nehézséggel jár megfelelni az udvari előírásoknak. Cressida pedig nagyon sokat aggódik azon, hogy nem fog tudni beilleszkedni a királyi családba, és ezen csak a hercegnő tanácsai tudják átlendíteni.

Szóval a két csajszi hercegnő tréningbe kezdett, amitől azt remélik, hogy segít majd Harry jövendőbelijének egy kicsit feloldódni a rá váró új szerepben. Egy királyi családhoz közeli forrás egyébként azt is elmondta, hogy Katalin nagyon kedveli Cressidát és főleg azzal kapcsolatban ad tippeket ad neki, hogy hogyan próbáljon meg „normális” maradni az egyre sűrűsödő feladatok és kötelezettségek nyomása alatt. Hm, elég rendes dolog Kate-től, hogy így törődik a leendő családtaggal, igaz?

És bár nem hisszük, hogy bárkiben is felmerülne a kérdés, hogy mégis miért pont Kate Middleton a legalkalmasabb személy egy ilyen kiképzés megtartásához, azért összeszedtünk 5 bombabiztos érvet amellett, hogy nála tökéletesebb hercegnőt keresve sem találnánk:

1. Mindig készen áll arra, hogy megvillantsa tökéletes mosolyát

2. Szuperül bánik a gyerekekkel és nagyon közvetlen mindenkivel

3. Sőt, Katalin annyira magabiztos magassarkúban, hogy még röpizni is beáll

4. És persze a tiara és a korona is remekül áll neki

5. Ráadásul Kate mindig kifogástalanul viselkedik és tökéletesen követi az udvari etikettet is

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss