2014.03.16.@ 16.03

Amanda Seyfried átjátszotta a reptéri check-int!

A szépséges színésznő maga is meglepődött, hogy simán átment a reptéri ellenőrzésen, úgy hogy a svájci bicskája közben végig a táskájában volt!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Amanda Seyfried átjátszotta a reptéri check-int!

Amanda a Twitteren osztotta meg ezt zsebkéséről készült képet, közvetlenül azután, hogy átment a reptéri ellenőrzésen. A szőke szépség teljesen elfelejtette, hogy a bicska a táskájában maradt, és nagyon felháborodott, hogy az ellenőrzésen senki sem vette el tőle, ugyanis hegyes végű vagy éles szélű tárgyakat szigorúan tilos felvinni a repülőkre.

Amanda ezt az üzenetet tette közzé az esettel kapcsolatban: Tisztelt Közlekedésbiztonsági Hatóság! Ezt a svájci bicskát nem észlelték a repülőtér utasbiztonsági ellenőrzésén, és tudtomon kívül felvittem egy repülőgépre. Ijesztő!

Hm, ugye te sem csodálod, hogy a színésznő ennyire kiakadt?

Ráadásul a celebcsajszinak nem is ez volt az első rázós esete a repüléssel kapcsolatban. Idén februárban például épp Los Angelesbe repült, és alighogy leszállt a gépe, a repteret paparazzik özönlötték el. Ezt a szitut persze már Amanda sem bírta elviselni, és kiabálni kezdett a rá váró fotósokkal: „Hogy a francba kerültök ide? Gyűlölöm az American Airlinest, mert egy kis pénzért simán elmondják, hogy ha egy járatukon híresség utazik!”
Hát, nem csodálnánk, ha ezek után Amanda inkább kocsival utazik legközelebb!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss