2014.03.17.@ 00.03

Hurrá! Lewis Hamilton eljegyezte Nicole-t

Lewis-nak ugyan elég katasztrofálisan indult az idei Forma 1-es szezon, mégis tutira örökké boldogan fog visszaemlékezni erre a hétvégére. A napokban ugyanis megkérte Nicole Scherzinger kezét, aki végre igent mondott neki!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hurrá! Lewis Hamilton eljegyezte Nicole-t

Talán már a legnagyobb love-drukkerek sem hittek benne, hogy Lewis és Nicole se veled-se nélküled kapcsolatából happy end lesz, de most úgy tűnik, a páros ezúttal tényleg komolyan gondolta a kibékülést. Pár hónapja még próbálták titkolni, hogy újra összejöttek, de aztán Lewis több közös fotót is posztolt római vakációjukról, Nicole pedig Twitteren biztatta a versenyszezon kezdete előtt. Sőt, a legújabb hírek szerint a dögös Forma 1-es pilóta pár napja újra előrukkolt a nagy kérdéssel, és Nicole (miután már korábban háromszor elutasította szegény srácot) ezúttal igent mondott az esküvőre!

A szerelmesek ugyan hivatalosan még nem erősítették meg az infót, de egy közös barátjuk elkotyogta, hogy Nicole végre készen áll rá, hogy megállapodjon és a karrierje helyett a családalapításra koncentráljon. Korábban mindig amiatt szakítottak, mert nem jutott elég idejük egymásra, de az énekesnő most még arra is hajlandó, hogy Lewis svájci birtokára költözzön, a versenyekre pedig mindig elrepül majd leendő férjével. A szexi párosnak mindenesetre turbó sebességre kell kapcsolnia az esküvő szervezésben, ha még idén ki akarják mondani a boldogító igent, mivel Lewis versenynaptára elég zsúfolt, egyedül augusztusban van három hét szabija. Mindenestre mi nagyon drukkolunk, hogy idén végre tényleg Mrs. Hamilton legyen Nicole-ból!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss