2014.03.17.@ 16.03

Scarlett Johansson is kiállt Woody Allen mellett

Nemrég hatalmas botrányt kavart, mikor a híres rendező örökbefogadott lánya, Dylan Farrow levélben szexuális zaklatással vádolta meg apját. Az ügybe belekeveredett Scarlett is, aki sokáig nem akart nyilatkozni róla, most viszont megtörte a csendet.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Scarlett Johansson is kiállt Woody Allen mellett

Ha esetleg lemaradtál volna, íme egy kis összefoglaló: Az egész botrány még 1993-ban kezdődött, mikor Woody elhagyta Mia Farrow-t, akivel közösen nevelték Dylant. A lány ekkor vádolta meg először nevelő apját zaklatással, akit azonban a bíróság nem talált bűnösnek, mivel Dylan nem tudta bizonyítani, hogy igazat állít. Woody szerint pedig a lány hazudott, és az egész sztorit az anyja találta ki bosszúból, amiért elhagyta egy másik nő miatt.

Az esetet már szinte el is felejtették, de idén, év elején újra berobbant a köztudatba, Dylan ugyanis egy nyílt levelet küldött a New York Times-nak, amiben leírta, hogyan zaklatta anno az apja, mert így akart tiltakozni az ellen, hogy életmű díjat kapjon a Golden Globe-on és az Oscar-gálán. A levél végén pedig több színésznőt is megszólított, akikkel Woody többször is együtt dolgozott, hogy gondoljanak arra, mit éreznének, ha a saját lányukkal vagy velük tette volna mindezt a rendező.

Így keveredett az ügybe Scarlett Johansson, aki legújabb interjújában végre elárulta, mit gondol az egész esetről: „Felelőtlennek tartom, amiért Dylan egy csomó híres embert belerángatott az ügybe, akiknek fogalmuk sincs az egészről, a nevüket viszont jól ismeri az egész világ és persze a Google is.” – háborodott fel Scarlett, majd hozzátette, hogy eddig azért nem nyilatkozott az esetről, mert nem akart még jobban belekeveredni.

Mindenesetre várható volt, hogy Scarlett kiáll a rendező mellett, hiszen mindig is jóban voltak, és az elmúlt években ő volt Woody egyik múzsája. De azért reméljük, ezek után végre nem faggatják többet a színésznőt az ügyről, hiszen babát vár és nem hiányzik neki az extra stressz.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss