Chris Brown börtönbe került

Gondoltad volna, hogy Chris Brown, aki próbaidővel megúszta Rihanna bántalmazását, végül mégis börtönbe kerül? Pedig a jelek szerint nagy rá az esély, az énekes rapper ugyanis nagy hibát vétett: kirúgatta magát a rehabról.

2014.03.18. 11:03
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Chris Brown börtönbe került

Az egész múlt hét pénteken kezdődött, mikor kiszivárgott, hogy Chris elhagyta a rehabilitációs központot – az csak később vált nyilvánvalóvá, hogy nem önszántából. Innentől viszont elég volt pár óra ahhoz, hogy a bíró azonnal beidézze, amiért megsértette a próbaidő szabályait. Ahhoz ugyanis, hogy Chris egy ilyen enyhe büntetéssel lezárhassa a Rihanna-esetet, szigorú kötelezettségeket kellett vállalnia, például azt, hogy végigcsinál egy elvonó kúrát. Ez azonban, ahogy az eset mutatja, nem sikerült neki, ugyanis Chris több ponton is megsértette az intézmény szabályait, (például nem volt hajlandó mintát adni a drog teszthez) ami azonnali kirúgást eredményezett.

A bírót mégis az háborította fel a legjobban, hogy az énekes a rehabon egy vitás szituációban azzal fenyegetőzött, hogy jól bánik a fegyverekkel és a késekkel. „Chris nem képes kerülni a bajt” – nyilatkozta, és végül úgy döntött, hogy az énekes a következő tárgyalásig előzetesben kell, hogy maradjon.

Ezek szerint RiRi ügyének újratárgyalásáig, nagyjából április közepéig tehát Chris tuti, hogy a hűvösön marad, később pedig legrosszabb esetben további 4 év börtönbüntetés várhat rá.

Mit gondolsz, jogos a bíró ítélete?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss