2014.03.18.@ 16.03

Lady GaGa is csődbe ment

Hihetetlen, hogy Rihanna után most Lady GaGa is bevallotta, hogy pályája csúcsán anyagi válságba került.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Lady GaGa is csődbe ment

Lady GaGa nemrég az ET-nek adott interjújában mesélt arról, hogy 2009-ben totálisan le volt égve. Közvetlenül azután ugyanis, hogy az énekesnő a Just Dance-szel és a Poker Face-szel berobbant a pop világába, mindenét felélte. „Egy nap hazamentem az apámhoz, aki azt mondta, nem érti. Mindenhol a Poker Face megy és már a Bad Romance is megjelent” – GaGának mégsem volt pénze. Ugye most te is azt kérdezed, hogy mégis mire költötte el a már ekkora is hatalmas vagyonát? Az extrém produkcióiról is híres sztár persze ezt is elmondta!

„Az összes pénz, ami a bankszámlámon volt, a színpadra ment el.” Az ekkora felhalmozott 3 millió dollárját tehát az énekesnő az első nagyszabású koncertkörútjának, a Monster Ball-nak a turnéjára költötte, méghozzá azért, mert szerette volna felkelteni a zenei promóter, Arthur Fogel figyelmét– ugye mondanunk sem kell, hogy sikerült neki.
Szóval Lady GaGa azóta is együtt dolgozik Fogellel, akit egyébként az élőzenei piac legbefolyásosabb emberének tartanak, és olyan sztárok koncertjeiben működött közre, mint Madonna vagy Sting. Hm, az azért elég menő, hogy GaGa az összes pénzét feltette egy lapra, kizárólag azért, hogy a szakma legjobbjaival dolgozhasson együtt, nem?

Az interjú egyébként csak egy részlet az éppen készülő dokumentumfilmből, ami az énekesnő üstökösszerű karrierjét mutatja majd be.

Te is kíváncsi vagy rá, hogy milyen őrültségeket vállalt még be GaGa a karrierjéért?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss