Cressida nemet mondott Harry hercegnek

Hú, erre aztán nem számítottunk! Már hetek óta mindenki azt várta, mikor jelentik be végre a következő királyi eljegyzést, de most kiderült, hogy Cressida Bonas kikosarazta Harry-t.

Cressida nemet mondott Harry hercegnek

Év eleje óta nagyon úgy tűnt, hogy Cressida Bonas-ból hamarosan tényleg hercegnő lesz, mert teljesen elcsavarta Harry fejét, és egyre többet mutatkoztak nyilvánosan is együtt. Sőt, a herceg állítólag már azt is leszervezte, hogy hivatalosan is bemutassa szerelmét Erzsébet királynőnek, mert idén már 30 éves lesz, és mielőbb szeretné feleségül venni a lányt.


Most viszont Cressida egyik barátja kifecsegte, hogy bizony a királyi lagzira még várni kell, mert a 25 éves csajszi még egyáltalán nem áll készen arra, hogy elköteleződjön. Ugyan Cressida is fülig szerelmes Harry-be, de totál kirázza a hideg a gondolattól, hogy eddigi életét és táncos karrierjét feladja a királyi udvar kedvéért.


És mit szólt mindehhez Harry? Képzeld, Vilmos öccse igazán megértően fogadta a visszautasítást, és megígérte, hogy kivárja, míg Cressida is késznek éri magát a házasságra. Hű, micsoda álompasi! Cressida, mi a helyedben azért nem gondolkoznánk sokáig, nehogy valaki lecsapja a kezedről a hercegedet…

Még több

friss