2014.03.21.@ 11.03

Ryan Gosling táncra perdül

Képzeld, ha minden igaz, a szívdöglesztő színész hamarosan megvillantja tánctehetségét, a következő filmjében ugyanis egy legendás koreográfust alakít majd.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ryan Gosling táncra perdül

Ha még nem ismerős Busby Berkeley neve, akkor most jól jegyezd meg, mert a következő hónapokban biztos sokszor fogod még hallani. Ő volt ugyanis az egyik legsikeresebb filmes koreográfus, aki a 30-as és 50-es évek között rengeteg hollywoodi musical forgatásán dolgozott, az életéből pedig most egész estés mozi készül! Úgyhogy Ryan Gosling már be is jelentkezett a főszerepre, hiszen régóta szeretne egy életrajzi filmben játszani. Az csak a ráadás, hogy Busby sztorija akár még Oscar-esélyes is lehet, mert ugyan a musicalekhez isteni táncelemeket talált ki, a magánéletben sokszor félrelépett: hatszor nősült, ezenkívül alkoholfüggő volt, sőt még gyilkossággal is megvádolták! Hm, ugye már te is látod magad előtt Ryan-t, amint retro stílusban a zűrös tánczsenit alakítja?

Egy biztos: a srác nagyon ügyes táncos, hiszen gyerekkorában még egy tehetségkutatóban is fellépett a tesójával. Csekkold le a cuki videót!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss