Juhé! Blake Lively visszatér

Ugye te is hiányoltad Blake-et a Gossip Girl utolsó epizódja óta? Szerencsére letelt a kétéves pihenője, ezért nemsokára viszontláthatod, ráadásul egy romantikus dráma főszerepében!

Juhé! Blake Lively visszatér

Nem volt véletlen, hogy az elmúlt időszakban szinte csak annyit hallottunk Blake-ről, hogy titokban férjhez ment. A sztárcsajszi megfogadta, hogy a Gossip Girl befejezése után kihagy egy-két évet, amit csak a családjára és a feltöltődésre szán. Blake ugyanis épphogy végzett a gimiben, amikor a sorozat beindult, onnantól kezdve pedig évi 10 hónapban, napi 15 órát forgatott szinte folyamatosan, a GG 6 évadán keresztül. „Nagyon jó érzés, hogy újra van magánéletem” – mesélte Blake, aki most viszont hivatalosan is a nagy visszatérésére készül.

Jövőre kerül a mozikba az a film, aminek forgatási munkálatai már jelenleg is folynak, és amelyben Blake a főszerepet játssza majd! A sztori egyébként egy 20. században született szépségről szól, Adaline-ról, aki egy balesetet követően rejtélyes módon nem öregszik tovább. A gyönyörű nő ezután elhatározza, hogy rejtőzködni fog, és folyamatosan utazgat a világban, egészen addig, amíg össze nem találkozik egy férfivel, akiért feladná a halhatatlanságát.

Izgalmasan hangzik a sztori, igaz? Az pedig csak a ráadás, hogy Blake mellett Harrison Ford játssza majd a másik főszerepet!

Ugye már te is alig várod?