Lindsay Lohan magára maradt?

Szegény Lindsay Lohan egyébként is rengetegen támadják, de most még a pártfogója is nekiugrott. Ráadásul meg is érdemelte a kritikát!

2014.03.24. 16:03
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Lindsay Lohan magára maradt?

Arról már írtunk, hogy a botrányhősnő újabb nagy dobásra készül, és dokumentumfilmben mutatja be a saját életét. Ennek a sorozatnak nem más a producere, mint Oprah Winfrey, aki a saját csatornáján mutatja be a nyolc részből álló szériát. Csakhogy a munkálatok alatt Oprah alapos fejmosásban részesítette Lindsay-t, méghozzá nem véletlenül. A színésznő ugyanis beleegyezett abba, hogy kamerák követik a mindennapjait, mégis folyamatosan próbált kibújni a forgatások alól. Hol elkésett, hol arra hivatkozott, hogy emiatt a projekt miatt nem tud arra koncentrálni, hogy jó útra térjen és leszámoljon a függőségeivel. Csakhogy ezzel hátráltatta a rendezőt és a teljes stábot.


Ezt pedig a producer nem tűrhette szó nélkül, és saját maga utazott el Lindsay-hez, hogy elbeszélgessen vele. „Megértem, ha nem állsz készen erre az egészre, de akkor inkább fújd le. Nem teheted meg ennyi emberrel, hogy feleslegesen dolgoztatod őket!”. Oprah még egy káromkodást sem tudott kihagyni, hogy nyomatékosítsa a szándékait a csajsziban. De utána már nyugodt hangon arra biztatta, hogy bizonyítsa be a rosszakaróinak, igenis képes talpra állni, és józan maradni. Lindsay pedig újból lelkesen vágott bele a közös munkába. A sorozat március 9-én indult és vasárnaponként látható, már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy Lindsay megbánta-e, hogy kitárulkozott!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss