2014.03.26.@ 16.03

Kiderült Paul Walker halálának valódi oka

Mindannyian megrendültünk, mikor tavaly novemberben a Halálos iramban-filmek sztárja életét vesztette egy autóbalesetben, a rendőrség viszont csak most tette közzé, hogy a tragédiát egyértelműen a gyorshajtás okozta.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kiderült Paul Walker halálának valódi oka

A baleset után sok volt a találgatás, hogy vajon miért sodródott ki Paul és barátja, Roger Rodas akkoriban vásárolt Porchéja, amit a srácok csak egy próbakörre akartak elvinni. Sokan egy váratlan meghibásodásra, vagy egy előre nem látható úthibára gyanakodtak, de sajnos nem volt igazuk. Az esetet vizsgáló Los Angeles-i rendőrkapitányság ugyanis ma bejelentette: az esetért csak és kizárólag a gyorshajtás a felelős.

A kocsi ugyanis, amit Rodas vezetett 151 km/h-val száguldott, mikor irányíthatatlanná vált és kisodródott, és körülbelül 72 km/h-s sebességgel csapódott előbb egy lámpaoszlopnak, majd egy fának.

Bár a riport egyértelműen a gyorshajtást teszi felelőssé a tragédia bekövetkeztéért, azért szerintünk érdekes adat, hogy a Porschén lévő gumik 9 évesek voltak, és egy szemtanú szerint a kocsi a baleset előtt ide-oda mozgott a sávjában, mintha a sofőr rángatta volna a kormányt…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss