2014.03.26.@ 00.03

Lebénult a Harry Potter-filmek egyik szereplője

Ugyan már majdnem 3 éve véget ért a Harry Potter-széria, egy sokkoló sztori a forgatásról csak most került nyilvánosságra. Kapaszkodj meg: Daniel Radcliffe dublőre az egyik utolsó jelenetben balesetet szenvedett és azóta sem épült fel a sérüléseiből.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Lebénult a Harry Potter-filmek egyik szereplője

David Holmes, egy fiatal kaszkadőrsrác helyettesítette Danielt mind a nyolc Harry Potter-mozi rázósabb jeleneteiben, és éppen az egyik utolsó repülős jelenetére készült fel a Halál ereklyéi 2 forgatásán, mikor a szörnyű baleset történt. A jelenetben szerepelt egy robbanás is, de az időzítő elromlott és hamarabb felrobbant a díszlet, David pedig egyszer csak neki csapódott egy kőfalnak, majd lezuhant a matracra. Azonnal kórházba szállították, ahol megállapították, hogy több nyaki csigolyája is eltört. Daniel és Tom Felton (Draco Melfoy) többször is meglátogatta, hiszen a sokéves forgatáson összebarátkoztak egymással, és a Warner Bros. stúdió is kiadott egy nyilatkozatot, miszerint nagyon sajnálják az esetet és támogatják David kezelését.


A fiú állapotáról 2009 óta nem sokat lehetetett hallani, a napokban viszont David végre megtörte a csendet, és elmesélte, mire emlékszik a balesetből. „Végig magamnál voltam. Kinyitottam a szemem, és a kaszkadőr mesterem térdelt felettem. Azt hajtogatta, hogy szorítsam meg a kezét. Meg tudtam fogni az ujját, viszont ennél többre nem voltam képes, és a lábamat se éreztem. Teljesen bepánikoltam, de a legrosszabb csak később jött, mikor az orvosok közölték, hogy soha többet nem fogok tudni járni.” – idézte fel az emlékeit a 30 éves David. Szerencsére azonban a bátor srác nem omlott össze attól, hogy tolószékbe kényszerült, és nemrég megalapította saját produkciós cégét, sőt szabadidejében spéci versenyautókat vezet. Váó, ez aztán tényleg nem mindennapi történet, ugye?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss