2014.03.27.@ 05.03

Kiakadt a királyi család Harry hercegre

Harry-nek mindig sikerül valami olyat tennie, amivel magára vonja az egész világ figyelmét, és amivel a saját családjánál is kihúzza a gyufát. Ezúttal például elég volt egy egyszerű síelés is, hogy kirobbantsa a balhét!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kiakadt a királyi család Harry hercegre

Harry herceg ugyanis ahelyett, hogy például a sztárok kedvenc síterepén, Aspenben élvezné a lankákat, inkább más úti célt választott, amivel viszont sokak ellenérzését sikerült kivívnia. Képzeld, a herceg és szerelme, Cressida Bonas Kazahsztánba utazott, a volt kazah főváros fölött található Shimbulak síparadicsomba, ami nagyrészt olyan orosz milliárdosok üdülőterepe, akik az olajügyletekből gazdagodtak meg.

Ráadásul a pár nem is egy egyszerű szállodában, hanem egy gazdag oligarcha birtokán szállt meg, ahova Harry nagybátyja, András herceg szervezett exkluzív kiruccanást a párnak, mivel ő Kazahsztán kereskedelmi képviselője Nagy-Britanniában. Csakhogy az említett vendéglátó nem örvend túl nagy népszerűségnek a britek körében, mivel nyerészkedéssel és elnyomással is vádolják. Éppen ezért az emberi jogok képviseli egyből támadni kezdték Harry-t a meggondolatlan döntés miatt!

A királyi család persze próbált arra hivatkozni, hogy egy egyszerű síelésről van szó, de az biztos, hogy a fiatal herceg ismét elég kellemetlen helyzetbe hozta őket…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss