2014.03.31.@ 05.03

Kesha visszatért a rehabról

Képzeld, a magyar származású énekesnő nagyjából egy hónapja hagyta el a rehabot, az első vörös szőnyeges szereplésén pedig csodálatosan nézett ki!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kesha visszatért a rehabról

Hű, ritkán látjuk Keshát ilyen minimál nude sminkkel, és ilyen gyönyörű ruciban, igaz?

Az énekesnő még januárban kezdett el egy rehabilitációs programot az étkezési zavarai miatt, amit úgy néz ki, elég komolyan vett, hiszen nemcsak szuperegészségesen és ragyogóan jelent meg a Humane Society gáláján, de egy nagy döntésre is rászánta magát! A sztárcsajszi ugyanis szerette volna a rajongói figyelmét is felhívni az étkezéssel kapcsolatos problémákra, ezért kicsapongó élete és értékrendje mellett a nevén is szeretett volna jelképesen változtatni. Biztos te is emlékszel, hogy Kesha a nevében lévő s-t korábban dollár jellel írta, most viszont úgy gondolta, ideje dobni a $-t.

Az pedig csak a ráadás, hogy az énekesnő Twitteren is megújult, szóval mostantól @Ke$haSuxx helyett @KeshaRose néven posztol a rajongóinak, akiknek nemrégiben ezt írta:

„Nagyon boldog vagyok, hogy visszatérhetek. Egészségesnek érzem magamat és máris rengeteg új számon dolgozom. Nem tudom nektek megköszönni azt a sok szeretetet és támogatást, amit nekem adtatok!”

Hm, lehet, hogy a vadóc énekesnő megszelídült?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss