Miley összeverekedett Avrillel

Miley-nak mostanában elég sok sztárcsajszival sikerült összevesznie, de azt azért nem gondoltuk volna, hogy odáig durvul a helyzet, hogy egy valódi catfight-szituba keveredik.

2014.04.02. 11:04
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Miley összeverekedett Avrillel

Miley korábban pasiügyek miatt veszett össze Katy Perry-vel és a Selena Gomez-Taylor Swift-Demi Delavato trióval is, de Avrillal egy teljesen más téma miatt kaptak össze. Miley azon akadt ki, hogy egy magazin címlapján Avril pózolt azzal a szöveggel, hogy ő a legnépszerűbb énekesnő Kanadában. Miley persze ezt nem tudta szó nélkül hagyni, és közölte, hogy ugyan ő nem kanadai, de tutira híresebb az országban, Avrilt pedig egyszerűen hülye ribinek nevezte. Végül pedig odáig durvult a vita, hogy a két énekesnő egymásnak esett, ráadásul az egész esetet videóra vették!

Na jó, eláruljuk: a veszekedős jelenetet valójában április tréfának szánta a két lobbanékony csajszi, és maga Miley posztolta a videót Instagramjára. Miley és Avril igazából évek óta jó barátnők, sőt a menedzserük is ugyanaz! A két énekesnő pedig ezzel az álveszekedéssel szerette volna kifigurázni azokat a pletykákat, miszerint Miley féltékeny az összes többi énekesnőre. Hát, abban nem vagyunk biztosak, hogy a videó javított Miley botrányos imidzsén, de mindenesetre szuperviccesre sikerült. Avril dívás alakításán tutira te is jót nevetsz majd!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss