2014.04.04.@ 16.04

Hajléktalan lett Beyoncé családja

Csak nemrég derült ki, hogy az énekesnőnek van egy féltestvére, máris itt az újabb sokkoló hír. Képzeld, a kisfiú az anyjával együtt az utcára került, mert nem tudták fizetni a számláikat!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hajléktalan lett Beyoncé családja

A négyéves Nixon Beyoncé apukájának és ex-szeretőjének, Alexsandra Wright-nak a közös gyereke, de a nő kénytelen egyedül nevelni, mivel Matthew Knowles teljesen magára hagyta őket. Anno egyébként Beyo szülei is emiatt az affér miatt váltak el, sőt az énekesnő később teljesen megszakította a kapcsolatot édesapjával. Matthew Knowles pedig így állás nélkül maradt, hiszen korábban ő volt Beyoncé menedzsere, így nem tudta fizetni a gyerektartást sem. Alexsandra, Beyo féltesójának anyukája ezért bírósághoz is fordult, de az énekesnő apjának sikerült elérnie, hogy havi 12 ezer dollárról 2 ezer dollárra csökkentsék a gyerektartás összegét – ráadásul visszamenőleg is, így gyakorlatilag most 2 évig egy centet sem kell fizetnie. A helyzet így mostanra odáig fajult, hogy Aleksandrának és a kis Nixonnak egy hajléktalanszállóra kellett költöznie, mert teljesen eladósodtak!

A sztorihoz persze hozzátartozik az is, hogy Aleksandra folyamatosan szórta a pénzt, mikor még Matthew fizette a havi 12 ezer dollár (kb. 2,6 millió forint) gyerektartást. Most pedig azzal mérgesítette fel a Knowles-családot, hogy Beyoncétól próbál meg anyagi segítséget kicsikarni, aki egyébként soha nem találkozott vele és a féltesójával. „Nem tudom elképzelni, mit érezhet Beyoncé, hogy tudja, hogy van egy hajléktalan kisöccse. Én az ő helyében biztos megpróbálnék segíteni, de talán túl elfoglalt” – nyilatkozta a nő a napokban. Mit gondolsz, vajon mit válaszol majd erre Beyo?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss