2014.04.04.@ 00.04

Így telt Tolvai Reni születésnapja

Az énekesnő 23 éves lett, és idén teljesen rendhagyó módon ünnepelt, hiszen állítása szerint ez a születésnap egészen más volt, mint a többi.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így telt Tolvai Reni születésnapja

Cosmo: Miben volt más az idei születésnapod?
Reni: Az elmúlt években mindig hatalmas bulit tartottam, ahol legalább százan ünnepeltünk. Idén viszont nem bántam, hogy csupán a legközelebbi barátaim és ismerőseim voltak jelen. Először egy étteremben gyűltünk össze, ahol vacsoráztunk és nekiestünk a finom tortáknak.

Cosmo: Hú, ezek szerint több tortát is kaptál?
Reni: Igen, az étterem meglepett egy olyannal, amit az én fényképem díszített. Ráadásul nagyon vicces volt a szitu, mert maga Superman adta át, és a köpenye alól húzta elő. Na meg kaptam két fitnesztortát is, az egyik isteni gyümölcsös ízesítésű volt, a másik csokis-kókuszos. Hát, lehet, hogy a menedzserem így akart figyelmeztetni, hogy még a szülinapomon is vigyázzak az alakomra! (Hatalmas nevetés)

Cosmo: Pedig látszódik, hogy rengeteget fogytál és a szülinapi szerelésed is nagyon szexis volt. Ilyenkor mennyi időt fordítasz a szetted kiválasztására?
Reni: Hát igen, folyamatosan diétázom és járok edzeni is, hogy bátran felvehessek szűk darabokat is. Korábban már a szülinapi partim előtt egy hónappal kitaláltam, milyen rucit vásárolok magamnak, milyen lesz a sminkem és a hajam. Most csak felkaptam ezt rövid pólót, egy magasított szűk szoknyát és egy bőrkabit. Teljesen lazán vettem, mert eljött az a pont az életemben, amikor csak az a lényeg, hogy jól érezzem magam a bőrömben.

Cosmo: És milyen ajándékokat kaptál?
Reni: Na ebben is teljesen más volt ez az év. Tavaly is elárasztottak ajándékokkal, de most mindenkinek kikötöttem, hogy ne hozzanak semmilyen meglepetést, mert csak az a lényeg, hogy együtt legyünk és hatalmasat bulizzunk. Ráadásul én már egyébként is megkaptam a legszebb ajándékot: a szülinapom előtt három nappal jelent meg a legújabb videó klipem, a Shout. Tökéletesen elégedett vagyok a végeredménnyel és nagyon büszke vagyok rá.

Cosmo: De a hírek szerint vár még rád a közeljövőben néhány meglepetés.
Reni: Igen, nemrég jöttem haza Amerikából, mert egy promóciós turnén vettem részt. De nemsokára újra Miamiba utazom, hogy felvegyek pár új dalt a híres producerrel, Steve Cuffio-val. Amint hazaértem, beszámolok nektek a fejleményekről, ok?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss