2014.04.07.@ 17.04

Hurrá! Itt a Trónok napja!

Már csak alig néhány óra, és végre itthon is elstartol a Trónok harca negyedik évada! Ha már te is alig bírod kivárni, hogy folytatódjon a hét királyság sztorija, hangolódj az estére az eddigi legemlékezetesebb jelenetekkel!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hurrá! Itt a Trónok napja!

Kicsi a bors, de…
Tyrion vicces beszólásait is imádjuk, de a kedvenc jelenetünk tőle mégis az, mikor kemény oldalát is megvillantja. Egy cseles ötlettel és több ezernyi mini-bombával sikerül visszavernie a hatalmas túlerőt. Hajrá, Tyrion!

 

Nem tudsz te semmit, Havas Jon!
Ugyan általában minden részre jut pár szexjelenet, a legvadítóbb hancúr díját kétségtelenül Havas Jon és Ygritte kapná – és nem csak azért, mert teljesen odavagyunk Kit Harington izmos testéért. Ugye te is kíváncsi vagy már, mi lesz a tüzes páros sorsa?

Daenerys és a három “kiskedvence”
A Sárkányok Anyja itt végleg bebizonyította, hogy méltó a vastrónra, és hogy a „Dracarys” a legfélelmetesebb parancs az egész hét királyságban. Egy biztos: a sorozat eddigi leglátványosabb jelenete az volt, mikor felszabadította a több ezer fős Makulátlan-hadsereget, és útnak indutl, hogy leigázza a rabszolgatartó városokat. Vajon tudják ezt überelni az új részekben?

A véres mennyegző
Ha nem olvastad a könyveket, akkor fogadjunk te is majdnem felsikoltottál, milyen sokkoló fordulattal végződött a Tully-Frey esküvő, ugye? Nem elég, hogy az egész Stark-sereget hátba támadták, de Robb Starkot, Talisát (aki ráadásul babát várt!), Robb rémfarkasát és anyját is legyilkolták. Jujj, reméljük, hogy több ilyen vérfürdőre már nem kell felkészülnünk!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss