2014.04.07.@ 05.04

Miley összetört a gyásztól

A héten elpusztult Miley Cyrus egyik kutyusa, az énekesnő pedig azóta elárasztotta a Twittert a szomorú posztjaival, sőt még a koncertjén sem tudta visszatartani a könnyeit!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Miley összetört a gyásztól

Miley-nak több kutyusa is van, de Floyd, a kétéves alaszkai klee kai (vagyis mini-husky) volt az egyik kedvence. A cuki négylábúról eddig is rengeteg fotót posztolt Twitteren és Instagramon, a nemrég indult világkörüli turnéján pedig még egy óriás, felfújható mása is szerepel a színpadon. Így nem csoda, hogy Miley teljesen összeomlott, mikor megtudta, hogy kedden elpusztult a kutyus, ráadásul egy pumatámadás miatt. A tragikus hírt Twitteren osztotta meg a rajongóival, és azóta is naponta több üziben emlékezik meg Floydról, ráadásul koncertjei közben is sírva fakadt. A héten Bostonban és New York-ban lépett fel, és mindkét koncerten elérzékenyült a Fleetwood Mac Landslide című száma közben, mert állítólag ez volt Floyd kedvence.

A családjai és barátai persze folyamatosan vigasztalni próbálják Miley-t, anyukája a hétvégén még egy új szőrmókkal is meglepte, aki a Moonie nevet kapta, de az énekesnőt ez sem tudta jókedvre deríteni. „Aludni szeretnék, de csak bőgni tudok. Nem akarok hazamenni úgy, hogy Floyd többé nem játszik és futkározik a házban. Hogyan birkózzak meg ezzel? – fakadt ki Twitteren szombat hajnalban. Pedig az új családtag, Moonie szerintünk irtó cuki, reméljük, hogy azért a segítségével Miley-nak hamarosan sikerül feldolgoznia a tragédiát.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss