2014.04.08.@ 16.04

Beyoncé meztelenül pózolt

Hoppá! Az énekesnő egyre merészebb: már a legutóbbi klipjében is alig takarta valami, egy fotózás kedvéért most viszont a ruháitól is megszabadult!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Beyoncé meztelenül pózolt

Fogadjunk, hogy te is vagy százszor megnézted már BeYo legutóbbi videóját, ami a Partition című számhoz készült, és már akkor is elképedtél, hogy az énekesnő milyen szuperül néz ki!

Pedig képzeld, most még ezt is sikerült fokoznia, egy magazinfotózás kedvéért ugyanis igazán dögösen, szőke tincsekkel pózolt, miközben nem viselt mást, csak egy hosszú gyöngysort.

A szexi képekhez persze interjú is készült, amiben Beyoncé pont arról beszélt, hogy minden csajszinak tisztában kéne lennie azzal, hogy milyen ereje van a nőiességnek: „Még mindig fennáll az a nézet, hogy a pasik szabadon kezelhetik a saját szexualitásukat, míg a nők nem. Ez őrültség. Már rég lejártak azok az idők, amikor az engedelmesség és a törékenység volt a mérvadó. A nők sokkal többek ennél. Lehetsz üzletasszony, anya, művész, feminista, bármi, ami csak szeretnél, és még szexuális lény is. Ezek nem zárják ki egymást!”.

Ugye, mennyire menő, mikor valaki ilyen öntudatos?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss