2014.04.09.@ 10.04

György herceg máris munkába állt

Képzeld, a cuki kis trónörökös ugyan még csak 8 hónapos, máris megkapta élete első hivatalos királyi feladatát!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

György herceg máris munkába állt

Arról már beszámoltunk nektek, hogy Katalin és Vilmos a kis György herceggel együtt hétfőn Új-Zélandra utaztak, hogy megkezdjék háromhetes protokoll körútjukat, amely során Ausztráliába is ellátogatnak majd. Most viszont, hogy kipihenték a 30 órás repülőút fáradalmait, már el is kezdődtek a hivatalos programok, az első feladat pedig éppen a kis trónörökösnek jutott! Na jó, persze nem arról van szó, hogy György hercegnek kellett beszédet tartania, vagy elegáns fogadásokon udvariasan csevegnie a vendégekkel. Ennél sokkal cukibb programot szerveztek neki: az Új-Zélandi Királyi Gyermekegészségügyi Társaság játszónapján kellett részt vennie tíz előre kiválasztott kisgyerekkel, akik ugyanazon a héten születtek, mint ő.

Természetesen első királyi programjára Katalin és Vilmos is elkísérte a kis trónörököst, és miközben a gyerekek a szőnyegen kúszva-mászva játszottak,ők gyereknevelési tippekről és tanácsokról beszélgettek a többi szülővel.

György pedig biztos kikérte anyukája tanácsát, milyen babaszerkóban jelenjen meg a fontos eseményen, mert tökéletesen festett sötétkék vitorlás kertésznacijában és fehér ingjében.

Ugye szerinted is irtó cukira sikerült a kis herceg első hivatalos találkozója?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss