Katalinnal mindent el lehet adni

Pénzben is mérhető Kate Middleton népszerűsége, hiszen akármilyen ruhát visel, azt garantáltan minden rajongója utánozni szeretné!

2014.04.11. 16:04
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Katalinnal mindent el lehet adni

Pont úgy nézel ki, mint egy hercegné! – ugye, milyen jó lenne egy ilyen bókot hallani? Hát, nők milliói ugyanígy vannak ezzel a témával, éppen ezért, ha meglátnak Katalinon egy olyan darabot, ami fellelhető valamelyik üzletben, egyből lecsapnak rá. Így történt ez azzal a fekete-fehér rucival is, amit nemrég viselt az új-zélandi látogatásán is.

A Tory Burch nevű márka üzleteit és honlapját azonnal megrohamozták a vásárlók, és néhány óra alatt mindegyik elkelt. Pedig nem is olyan olcsó, mert leértékelve is 237 font, vagyis körülbelül 90 ezer forint. Vagyis tényleg mindent el lehet adni a királyi család kedvencével.

De azért mégiscsak az az igazi, amikor olyan üzletekből öltözködik, ami akár a te kedvenceid között is ott van. Emlékszel, amikor két éve egy cuki Zara csipkeruciban jelent meg egy rendezvényen? Naná, hogy utána minden csajszi ugyanolyat akart. Te is szoktad csekkolni, mit visel éppen Katalin?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss