Vigyázz, mert a Facebook az üzijeidre hajt!

A közösségi oldal nem halogatja tovább a dolgot: lelövi a telefonos üzenetküldési funkciót!

Vigyázz, mert a Facebook az üzijeidre hajt!

Bizony, jobb lesz odafigyelni, mert hamarosan nem fogsz tudni a barátnőiddel az okostelódon keresztül Facebook-üziket váltani, kivéve, ha letöltöd a kifejezetten erre a célra kifejlesztett Messenger nevű alkalmazást – a Facebook hivatalos applikációjból ugyanis törölni fogják a chat funkciót!

Ha már mind a két app fent van a telódon, akkor már eddig is felfigyelhettél rá, hogy az új leveleket már nem a Facebook appon belül tudod csekkolni, hanem az alkalmazás automatikusan átdob a Messenger felületére. Ha viszont ez utóbbi program nincs fent a telefonodon, akkor nemsokára egyáltalán nem tudod majd kezelni a bejövő fiókodat!

A Facebook egyébként azért döntött a két funkció (közösségi oldal, üzengetés) szétválasztása mellett az okostelefonos felhasználóknál, mert később a Messengeren belül szeretnék megoldani az ingyenes telefonálás lehetőségét. Ez persze jó hír, de hogy erre meddig kell még várnunk, egyelőre kérdés.

Az viszont tuti, hogy a Facebook alkalmazáson keresztül már csak két hétig tudjátok elolvasni a leveleiteket, úgyhogy itt az idő, hogy minél előbb a Messengerre váltsatok!

Még több

friss