Eltöltenél egy éjszakát Brad Pittel?

Ha te is imádod a sármos színészt, ez most egy soha vissza nem térő alkalom!

2014.04.17. 17:04
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Eltöltenél egy éjszakát Brad Pittel?

A hír igaz, most tényleg eltölthetsz egy estét Brad Pittel, és még Angie haragjától sem kell félned! Hogy hogyan lehetséges ez? Képzeld, a színész 10 rajongójának ajánlotta fel, hogy ha hajlandóak fizetni 15000 fontot (kb. 5 és fél millió forint), akkor eltölt velük egy kellemes estét, méghozzá egy jótékonysági rendezvényen!

A sztár találkozóért bezsebelt pénzt természetesen egy alapítványnak ajánlja fel – egészen pontosan a Make It Right-nak, aminek egyébként ő az egyik alapítója is. Az összegyűjtött pénzből pedig azokat a New Orleans-i családoknak fognak olcsón fenntartható, környezetbarát házakat építeni, akik anno a Katrina Hurrikán miatt elvesztették az otthonukat.

De ha nem Brad Pitt számodra az álompasi, akkor sem kell aggódnod, mert Bruno Mars, vagy a King of Leon nevű zenekar is csatlakozott az akcióhoz! Szóval ha már most azon gondolkodsz, hogy hogyan lehetnél te a befutó, akkor eláruljuk, hogy leghamarabb április 22-én tudsz jelentkezni felhívásra a Groupon oldalán, a szerencsés nyerteseket pedig május 6-án sorsolják majd ki.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss