Világsztárral énekel Tóth Gabi

Váó, az énekesnő tényleg világhírnévre tör: Gabi az amerikai X-Factor döntősével énekel duettet, méghozzá egy igazán fontos esemény kapcsán!

2014.04.24. 09:04
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Világsztárral énekel Tóth Gabi

Cosmo: Mit szóltál hozzá, amikor a Coca-Cola felkért, hogy te énekeld el az idei futball világbajnokságra készült himnuszukat, méghozzá David Correy-val, aki az amerikai X-Factor döntőse?
Gabi: Hűű, el sem tudom mondani, mit éreztem, fel sem fogtam, olyan hihetetlennek tűnt. A családomat és a barátnőimet hívtam először és ők is kétkedve fogadták a hírt. Úgy kellett őket meggyőznöm, hogy de bizony igaz: egy igazán sztárral énekelhetek! De az volt a legrosszabb, hogy rajtuk kívül senkinek sem szólhattam róla, egészen mostanáig. Hát, pokoli volt magamban tartani másfél hónapon keresztül, mert legszívesebben világgá kürtöltem volna!

Cosmo: Személyesen is találkozol majd Daviddel?
Gabi: Sajnos a duett úgy készül, hogy külön vesszük fel a saját részeinket. De így is nagyon menő, hogy az ő hangja mellett szól az enyém. Ugyanis a The World is Ours című számot eredetileg David énekli, de minden országban készül egy lokális változat, és elég szuper, hogy itthon éppen rám esett a választásuk. Állítólag bejött nekik a temperamentumom és a stílusom.

Cosmo: Korábban is felfigyeltél már Davidre?
Gabi: Az amerikai X-Factort végig követtem, és ő volt Britney Spears egyik mentoráltja. Nagyon tetszik az a zenei világ, amit ő képvisel, a hangjáról már nem is beszélve.

Cosmo: Hol lehet hallani most a duettet?
Gabi: A számot már most játsszák a rádiók, és úgy tervezzük, hogy hamarosan a Youtube-on is elérhető lesz.

Cosmo: Klip is készül a dalhoz?
Gabi: Ha megnézitek a srác honlapját, láthatjátok, hogy ehhez a számhoz különböző selfie-kből és fotókból készítettek egy pörgős videót. A terv az, hogy én is egy ilyennel rukkolok elő, és ezt a kettőt tesszük össze. De lesz mozgóképes verzió, ahogy a városban mászkálok.

Cosmo: Ezen kívül még várható valami szuper hír veled kapcsolatban?
Gabi: Az az igazság, hogy tele vagyok meglepetésekkel, de egyelőre egyikről sem beszélhetek. De ha már aktuális, akkor ígérem a Cosmo-lányoknak, hogy egyből megosztom velük az infókat!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss