2014.04.26.@ 00.04

Pitbullnak köze van a maláj gép eltűnéséhez

Biztos, te is sokat hallottál már a malajziai repülőgép rejtélyes eltűnéséről, és most néhány összeesküvéselmélet-gyártó szerint a rappernek is köze van az esethez!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Pitbullnak köze van a maláj gép eltűnéséhez

Oké, hogy Pitbull képes lecsapni hatalmas luxusautókra, hajókra, na de mégis mi köze lenne egy óriási utasszállító repülőgéphez? Néhány elmélet szerint nagyon is sok, ugyanis ő már két évvel ezelőtt megjósolta, hogy bekövetkezik a maláj gép eltűnése! Biztosan te is ismered Shakirával közös dalát, a Get It Started című számot.

Na ebben elhangzik a következő néhány sor: „El Malájziából! Két útlevél, három város, két ország, egy nap.” Vagyis a rosszakarók szerint totálisan illik ez a leírás a márciusban történt esetre: hiszen a legújabb feltételezések szerint eltérítették a gépet, amit két férfi követett el, és ők két különböző lopott útlevéllel rendelkeztek. A három város jelenti Kuala Lumpurt, ahonnan indult a gép, Vietnámot, ami felett eltűnt és Pekinget, ahova érkeznie kellett volna, a két ország pedig Malájzia és Kína. Ugye, hogy egy kicsit túlzás ez az összeesküvés elmélet? Azért az tény, hogy vannak a dalban érdekes egyezések, de Pitbull remélhetőleg nem rejteget a luxusvillájának a garázsában egy repülőt!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss