2014.04.28.@ 16.04

Michael Bublé megríkatott egy bébit

Te is teljesen odavagy a sármos énekesért, és el se tudod képzelni, hogy valaki ne örülne, ha élőben találkozhatna vele? Tegnap pedig pontosan ez történt: egyik rajongója kisbabája annyira megrémült Michaeltől, hogy hangosan toporzékolni kezdett.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Michael Bublé megríkatott egy bébit

A kanadai énekes világkörüli turnéjával éppen Ausztráliában lép fel, az eset pedig a perth-i koncertje előtt történt. Michael a sajtótájékoztató után még dedikálást tartott a rajongóinak, mikor egyikük egy furcsa kéréssel rukkolt elő: egy újdonsült anyuka azt szerette volna, hogy kislánya harisnyáját írja alá a sztár. Michael rá is bólintott a dologra, hiszen ő is imádja a gyerekeket, főleg mióta augusztusban megszületett a kisfia, de a pár hónapos bébi nem viselte jól a spéci dedikálást, és azonnal hangosan bömbölni kezdett.


A cuki énekes persze mindent bevetett, hogy megpróbálja jókedvre deríteni a kislányt, de semmivel se tudta rávenni, hogy abbahagyja a sírást, ezért inkább, hogy véget vessen a kínos szitunak, visszaadta anyukájának. Hm, fogadjunk, te nem fakadnál sírva, ha Michael dedikálná valamelyik testrészedet, ugye? Na jó, maximum örömkönnyeket ejtenél utána…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss