2014.04.30.@ 04.04

Ez a világ legjobb szakítós levele

Fogadjunk, legszívesebben te is jól leordítanád a pasidat, ha rajtakapnád, hogy megcsal, ugye? Egy amerikai lány viszont egy jóval viccesebb és frappánsabb módszerrel állt bosszút hűtlen szerelmén.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a világ legjobb szakítós levele

A találékony csajszi (akinek a nevét sajna nem tudjuk, de ismeretlenül is küldünk neki egy Cosmo-puszit) egyik nap alaposan ledöbbent, mikor becsekkolt a Facebookra, és kapott egy szexi üzit egy barátnőjétől – az üzenet ugyanis a pasijának szólt, aki véletlenül bejelentkezve maradt az ő laptopján. A lány viszont ahelyett, hogy kiborult volna, a következő levelet írta a csalfa srácnak.

„Helló édes!

Képzeld, ki felejtett el kilépni a Facebookból a gépemen, és kinek üzent Kelsi? Igen! Neked! :-) De ne aggódj, nem törtem össze semmit! <3 Sőt, még olyan kedves is voltam, hogy összepakoltam a holmidat! Ráadásul egy vicces játékot is kitaláltam neked, mert tudom, mennyire imádsz kutatni (például más csajok után!).

Szóval itt találod meg a cuccaidat:
A ruháid ott vannak, ahol először találkoztunk.
A videojátékaid ott, ahol először csókolóztunk.
A laptopod ott, ahol az első közös videojátékunkat vettük.
A tévéd ott, ahol először „történt meg minden”.
Minden más, beleértve az elmúlt két év közös képeit, Kelsi házában van. 
Jó szórakozást! Ja, és én ugyan nem törtem össze vagy tettem tönkre semmit, azt viszont nem garantálhatom, hogy mások nem találják meg előtted a cuccaidat! Jó vadászatot!”

Ugye te is kíváncsi lettél volna a pasi arckifejezésére, mikor elolvasta ezt a búcsúlevelet?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss