2014.04.30.@ 13.04

Mégsem lesz Kim-Kanye álomlagzi?

A hírek szerint Kim Kardashian és Kanye West már ezen a héten kimondják az igent, méghozzá egy meghitt szertartás alatt. Mi lesz a párizsi mesebeli esküvővel?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mégsem lesz Kim-Kanye álomlagzi?

Világon mindenki a KimYe-lagzira készül, ami a tervek szerint még Kate és Vilmos esküvőjét is túlszárnyalja majd. Eddig te is úgy tudtad, hogy a nagy nap május 24-én lesz Párizsban, azon belül is Versailles—an, de most felmerült egy hír: már a héten összeházasodnak, méghozzá egy nagyon visszafogott ceremónia alatt. Ugyanis kiszivárgott, bírósági engedélyt kértek arra, hogy az otthonukban mondják ki az igent, ahol csak a család és néhány barát lesz jelen. Ráadásul ez megoldja azt a problémát is, ami nemrég merült fel, hogy a szigorú francia törvények szerint nem kapták volna meg a házasságkötéshez szükséges jogosultságokat.

Így viszont már hivatalosan is házasok lesznek, és a májusi szertartás csak egyfajta megerősítés lesz. Vagyis mielőtt totál elszomorodnál, hogy nem láthatod az évtized legpuccosabb sztárlagziját, megnyugtatunk, ettől függetlenül lesz álomruha, celeb vendégsereg, és meteoreső is!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss