2014.05.06.@ 16.05

Kállay-Saunders András megnyerheti az Eurovíziót?

Érdemes lesz figyelni András produkcióját az Eurovíziós Dalfesztiválon, ugyanis a srácra a külföldi sajtó is azonnal lecsapott! Vajon lesz okunk örülni az eredményhirdetésen?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kállay-Saunders András megnyerheti az Eurovíziót?

Nemrég arról írtunkhogy Tóth Gabinak esélye van arra, hogy nemzetközi hírnevet szerezzen, de a jelek szerint nem ő az egyetlen magyar énekes, akinek sikerülhet betörni a külföldi piacra. Biztosan te is tudod, hogy Kállay-Saunders András képviseli hazánkat Koppenhágában, az 59. Eurovíziós Dalfesztiválon, és pont ma este lesz az első elődöntő, ahol láthatod a fellépését. A srácot egyébként már most sokan tuti befutónak tartják, és a legnagyobb csatornák is kérnek tőle interjút, így András többek között már a BBC-nek is nyilatkozott! „Még sosem voltam vörös szőnyeges megnyitón, nem egészen tudtam, hogy mire számítsak. Az autóból kiszállva először kicsit ijesztő volt, de utána nagyon jól éreztem magam. Mindkét oldalról a nevemet kiabálták és mindenki közös fotót vagy interjút szeretett volna készíteni.”- árulta el az énekes. Azért ez elég szuper érzés lehet, nem?

Ha te is szeretnéd látni, hogyan szerepel András a Running című számával, akkor ma lecsekkolhatod, ugyanis az M1-en élőben is közvetítik az Eurovíziót, 20:20-tól.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss