2014.05.06.@ 16.05

Lejárató könyv készül Angelina Jolie-ról

Az tuti, hogy a színésznőnek elég kalandos volt az élete, és tele van titkokkal, de azt, hogy a saját édesapja szeretne üzletet csinálni a lánya múltjából, azért nem hittük volna!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Lejárató könyv készül Angelina Jolie-ról

Angelina Jolie nem először kerül olyan helyzetbe, hogy egy hozzá közel álló személy szeretné felfedni a valódi énjét. Hiszen néhány éve pont az exe, Billy Bob Thornton akart filmet készíteni arról a három évről, amikor házasok voltak. Akkor Angie-nek sikerült megakadályoznia ezt a tervet, de ezúttal nem biztos, hogy ugyanilyen szerencséje lesz: most ugyanis a saját édesapja, Jon Voight szeretne egy önéletrajzi könyvet írni, és hát mi más kapná benne a főszerepet, mint a lányával való kapcsolata? A két sztárnak egyébként nincs túl jó viszonya, hiszen Jolie még mindig neheztel az apjára amiatt, amiért megcsalta az édesanyját. Sőt, volt olyan időszak az életükben, amikor nem is beszéltek egymással, és a színésznő azt is megtiltotta, hogy Jon találkozzon az unokáival.

Hát, ezek alapján úgy tűnik, Angie nem számíthat túl vidám sztorikra a készülő alkotásban, ezért amikor a fülébe jutott, hogy Jon Voight mire készül, azonnal megpróbálta megakadályozni dolgot, ez azonban a papát egyáltalán nem ijesztette meg, és most is épp a pikáns könyvön dolgozik.

Te kíváncsi lennél arra, hogy milyen lehet Angelina az édesapja szemével?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss