2014.05.12.@ 16.05

Botránykönyv készült Bradley Cooperről

Fogadjunk, eddig te is azt gondoltad, hogy a jóképű színész egy igazi álompasi, aki kerüli a zűrös ügyeket, ugye? Akkor most biztosan alaposan meg fogsz lepődni, Bradley exfelesége ugyanis könyvet írt, amiben kitálalt az állítólagos botrányos viselkedéséről.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Botránykönyv készült Bradley Cooperről

Először is: bizony, nem olvastad félre, Bradley egyszer már házas volt, mielőtt még igazán befutott színész lett volna. 2006-ban vette feleségül Jennifer Esposita színésznőt (akit az Ütközések című moziban és a Nem ér a nevem című sorozatban láthattál), de a villámházasság pár hónap múlva már véget is ért. De nem is csoda, ha nem hallottál a kapcsolatukról, mert a páros azóta sem nem nagyon beszélt róla. Most viszont Jennifer könyvet írt az életéről, amiből természetesen a Bradley-fejezet sem maradhatott ki. És ugyan a 41 éves színésznő név nélkül említi az exét, a dátumokból rögtön kiszúrták a szemfüles fanok, hogy csakis a Másnaposok sztárjáról lehet szó.

Jennifer pedig egyáltalán nem fogta vissza magát, és azt írja, hogy már a kapcsolatuk elején észre kellett volna vennie a figyelmeztető jeleket, mivel Bradley-nek van egy gonosz, számító oldala is, és bármikor vicces és okos pasiból arrogáns, a környezetét mesterien manipuláló nőcsábásszá tud válni. A beszámoló szerint a házasságuk is emiatt ért véget, és haragban váltak el egymástól. Hűha, ezek azért elég durva vádak! Persze Bradley csajügyeit néha elég nehéz volt követni, mert már nagyjából fél Hollywooddal randizott, de ezt azért nem hittük volna! Te mit gondolsz: igaz lehet, amit az exe állít, vagy csupán durva bosszúról van szó?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss