2014.05.16.@ 00.05

Itt a bizonyíték: válságban Beyoncé házassága

Egyre több a jel, ami arra utal, hogy az énekesnő és férje között nagy zűr van: nem elég a legutóbbi balhéjuk, most még Beyoncé ujjáról is eltűnt a jegygyűrű és a szerelmüket jelképező tetkó!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Itt a bizonyíték: válságban Beyoncé házassága

Mindenki azt találgatja, mi lehet az oka annak, hogy Beyoncé tesója a MET-gála után brutálisan nekiesett Jay-Z-nek. Többek között felmerült az a hír is, hogy a zenei mogul összeszűrte a levet Rihannával, és Solange ezért akadt ki. Azóta arról pletykálnak, hogy Beyo és Jay-Z kapcsolata már régóta válságban van, de ez az eset megerősítette őket abban, hogy jobb, ha elválnak. Ezt bizonyítja egy vadiúj fotó is: ugyan a csajszi és a férje látszólag békében üldögéltek egymás mellett egy kosármeccsen, egy apró részlet mégis leleplezi őket. Hiszen az énekesnő kezén nem villog a hatalmas eljegyzési gyűrűje, na és eltűnt az ujjáról az a tetoválás, ami a szerelmüket szimbolizálja.


A tetkó egy római IV-es ábrázolt, mivel ez a szám mindkettőjük életében nagyon fontos (mindketten 4.-én születtek, ezen a napon volt az esküvőjük, és a kislányuk, Ivy neve is erre utal). Megfigyelők szerint tutira lézerrel távolíttatta el az ábrát, hogy ez se emlékeztesse arra, hogy valaha köze volt a férjéhez.


Ráadásul néhány nappal ezelőtt egy olyan fotót is posztolt magáról, ahol az ujján egy kötés éktelenkedett, hogy így takarja el a beavatkozás nyomait. Bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy BeYo nem tűnik túl vidámnak a legfrissebb fotókon, és van mit megmagyaráznia. Szerinted mi lehet az igazság?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss