2014.05.17.@ 05.05

Beyoncé megszólalt Solange botrányáról

Folyamatosan mennek a találgatások, mi zajlik az énekeső életében a liftes botrány óta, éppen ezért Beyoncé és családja megtörte a csendet, és elmondják az ő szemszögükből a sztorit!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Beyoncé megszólalt Solange botrányáról

Az elmúlt napokban egyre kétségbe ejtőbbé vált Beyoncé körül a helyzet, hiszen rengeteg híresztelés látott napvilágot arról a botrányos videóról, ami arról készült, ahogy az énekesnő húga, Solange, Beyoncé férjére, Jay-Z-re támadt. Szóba került az is, hogy Solagne azért esett neki Jay-Z-nek, mert ittas volt, de egyes feltételezések szerint Rihanna miatt borult ki, ugyanis a rapper a pletykák szerint vele csalja Beyoncét.  Éppen ezért Beyo úgy döntött, inkább megtöri a csendet, így Jay-Z-vel és a húgával közös közleményt adtak ki: „A nyilvánosságra hozott liftes esetet követően számos találgatás látott napvilágot azzal kapcsolatban, miért is történt ez az egész. A legfontosabb, hogy a családunk már elrendezte a dolgokat. Jay és Solange mindketten vállalták a felelősségüket a tetteikért. Bocsánatot kértek egymástól, és egy családként lépünk túl ezen. Azok a hírek, miszerint Solange részeg lett volna, vagy hogy az este folyamán vállalhatatlanul viselkedett, egyszerűen nem igazak. Minden családban vannak problémák, és mi sem különbözünk ebben. Szeretjük egymást, és bármi történjék is, egy család vagyunk. Szeretnénk elfelejteni a történteket, és reméljük, mások is így tesznek.”

Ám sajnos hiába bízik abban, hogy a botrány a feledés homályába merül, még mindig kíváncsiak arra az emberek, hogy mi lehetett a kiváltó ok, hiszen mindenki megdöbbent, ahogy Queen B. tökéletesnek látszó élete és házassága egy pillanat alatt felfordult. Szerinted is komoly gondok lehetnek a háttérben, vagy a dolog majd szépen elcsitul?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss