Ezt látnod kell! Ez történt a sztárgálán

Botrányos, szexis, megdöbbentő – ezek a jelzők írják le a legjobban az idei Billboard Music Awardsot, amin még a sztárok is kapkodták a fejüket!

2014.05.19. 14:05
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezt látnod kell! Ez történt a sztárgálán

A legtöbb zenei díjátadó szinte eseménytelenül telik el, nem úgy, mint a Billboard gála, ahol a hírességek alaposan kitettek magukért, hogy magukra vonják a figyelmet. Minden sztár más eszközt vetett be, így nehéz eldönteni, hogy ki volt az este legje.

1. A legmerészebb villantás – Jennifer Lopez

JLo bebizonyította, hogy tényleg nincs mit szégyellnie a lábán vagy a fenekén! Ugyanis egy olyan merészen kivágott estélyit viselt, amiben minden porcikáját alaposan szemügyre lehetett venni. Hol is az a narancsbőr, ami miatt annyit piszkálták? Ugye, hogy te sem látod. Ráadásul életművéért Icon díjat is kapott.

2. A legszívhezszólóbb dal – Robin Thicke

Tuti te is hallottad, hogy az énekes és a felesége februárban szétmentek nyolc év házasság után, és azóta Robin mindent megtesz, hogy visszaszerezze a csajszit. A Billboardon odáig ment, hogy debütált vadiúj dalával, ami a Get Her Back címet kapta. Na, ha ezt Paula Patton látta, biztosan elgondolkozik az újrakezdésen!

3. A legdögösebb ruci – Shakira

Nem sok mindent hagyott a képzeletnek az énekesnő, mivel egy átlátszó miniruciban lépett a színpadra, amit térdig érő csizmával párosított. Shakira a legújabb számát, az Empire-t adta elő, de mindenki inkább szexi idomait leste.

4. A legbotrányosabb fellépő – Miley Cyrus

Oké, lehet, hogy most nem leptünk meg azzal, hogy Cyrus kisasszony volt a legbotrányosabb. De ezúttal nemcsak azért, amilyen szerelést viselt, mert ez az óriás tollas kabát már-már megszokott tőle, hanem, mert káromkodott is. Amikor átvette a díját, kicsúszott a száján egy csúnya szó, de gyorsan elnézést is kért az eset miatt.

5. A legtöbb díj – Justin Timberlake

Justin igazán nyerő szériában van, mivel ezen a gálán összesen 7 díjat zsebelt be. Többek között ő lett a legjobb férfi előadó és a legjobb művész. Ez azért nem semmi, nem?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss