2014.05.19.@ 16.05

Spoiler: Távozik a Vámpírnaplók sztárja

Jaj, ne! Bekövetkezett az, amitől a sorozat rajongói a legjobban tartottak, így neked is fájó búcsút kell venned az egyik kedvenc karakteredtől! De vajon mi lehet a távozás hátterében?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Spoiler: Távozik a Vámpírnaplók sztárja

„Ha Damon meghal, tuti nem nézem tovább a sorozatot!” – a legtöbb rajongó így fogadta, amikor először felröppent a hír, hogy Ian Somenhalder karakterével nem számolnak tovább a Vámpírnaplók készítői. Pedig sajnos van egy rossz hírünk: május 15-én azzal ért véget a sorozat ötödik évada, hogy Damon végső búcsút intett Elenának. Az igazi fanok teljesen kiborultak a befejezés miatt, és nem értik, miért alakult így a sztori. Pedig van néhány magyarázat erre a döntésre. Az első és leghihetőbb teória szerint Ian és Nina Dobrev se vele, se nélküle kapcsolata áll a háttérben. A két színész ugyanis képtelen úgy tovább dolgozni együtt, hogy a mai napig nem dőlt el, lesz-e folytatása a kapcsolatuknak. De van egy ennél sokkal egyszerűbb feltételezés is: Iannak egyszerűen túl sok a munkája, hiszen hamarosan új mozifilmjében is megcsodálhatod.

Bár, azért van remény, hogy a srác még visszatérhet a Vámpírnaplókba, és Damon karaktere feléledhet a hatodik szériában, hiszen Ian szerződése elvileg addig szól. Vagyis Vámpírnaplók-fanok, zsebkendőket eldobni, és szomorkodás helyett inkább izguljunk együtt, hogy a készítők valami váratlan fordulattal mégis visszavarázsolják a képernyőre a kedvencünket!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss