2014.05.20.@ 10.05

Ez komoly? David Beckham fia egy kávézóban melózik

Nem számít, hogy szupersztárok a szülei, Brooklyn Beckham mégis magának keresi a pénzt, a hírek szerint ugyanis részmunkaidős állást vállalt egy kávézóban, és szuper lattét készít!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez komoly? David Beckham fia egy kávézóban melózik

Persze azt már régóta tudjuk, hogy Victoria és David tökéletes páros, de most azt is bebizonyították, hogy gyereknevelésből is jár nekik a csillagos ötös! A sztárpár ugyanis ahelyett, hogy kiakadt volna azon, hogy 15 éves fiuk egy londoni kávézóban kezdett dolgozni, inkább bátorítja őt, hogy saját erejéből keresse meg a zsebpénzét.
Egy forrás persze rögtön elárulta, hogy mi is járt Brooklyn fejében, mikor az állásra jelentkezett: „A világ a srác lábai előtt heverhetne, ha akarná, és olyan luxus élete lehetne, ami csak nagyon keveseknek adatik meg – de őt nem ilyen fából faragták. Saját sikerekre vágyik, aminek első lépcsője az, hogy a saját lábára áll, és ha kell, még kávét és teát is felszolgál! De persze David és Victoria is azon a véleményen van, hogy a gyerekeiknek meg kell tanulnia, hogy mit is jelent a kemény munka, úgyhogy ők is abszolút támogatják Brooklyn terveit!”
Ugye neked is szimpi, hogy Davis és Victoria így állnak a srácaikhoz?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss