2014.05.20.@ 17.05

Ez merész! JLo mindent kipakol

Retteghet Jennifer Lopez minden ismerőse, ugyanis az énekesnő egy önéletrajzi könyvvel akar előrukkolni, amiben rengeteg múltbéli titkát felfedi!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez merész! JLo mindent kipakol

A rajongók már régóta várnak egy olyan könyvre, amiben JLo legféltettebb érzéseiről mesél. Hát, most elérkezett ez a pillanat, ugyanis a hírek szerint már aláírta a szerződését egy kiadóval. Az írás állítólag a True Love, vagyis Igaz szerelem címet kapja. Na de miért is döntött így az énekesnő? A tervek szerint Jennifer a legnagyobb félelmeiről mesél, na és azokról a dolgokról, amiket megbánt az életében, vagy amelyek rossz hatással voltak rá. Na és sajnos ezek közé tartozik Ben Affleck-el való kapcsolata is, akinek a múltjában nagy szerepe volt.

A színész és az énekesnő soha nem mesélt igazán mélyen arról, miért ért véget a románcuk, de egy-egy interjúban van néhány olyan elejtett megjegyzésük, ami azt sejteti, hogy sokszor megbántották egymást. Ráadásul a kiadás dátumára október végét célozták be, ez pedig pont egybeesik a legújabb Batman mozi bemutatójával, aminek Ben a főszereplője. Micsoda időzítés egy lejárató hadjáratra vagy éppen egy kedvcsináló kampányra. Ennyit az igaz szerelemről?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss