2014.05.20.@ 14.05

Két nemzetközi díjat is bezsebelt a magyar Cosmo!

Büszkék vagyunk rá, hogy veletek is megoszthatjuk az örömhírt, miszerint a Hearst Magazines International múlt héten megrendezett gálaestjéről a magyar Cosmopolitan két rangos elismerést is hazahozott!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Két nemzetközi díjat is bezsebelt a magyar Cosmo!

A Cosmopolitan licencbeadója, a Hearst Magazines International kétévente rendezi meg nemzetközi konferenciáját, melyen díjazza a legjobbakat a világ 61 Cosmo szerkesztőségéből. Idén pedig a kiosztott 12 díjból kettőt a magyar magazin hozott el: az év lapigazgatója díjat ugyanis Lipták Tímea kapta, Az év magazinja díjat pedig a főszerkesztőnk, Sabján Johanna vehette át.

“Ez a díj fantasztikus elismerés az életünkben, mert azt mutatja, hogy nemcsak a magyar olvasók értékelik a munkánkat hónapról hónapra, de a legjelentősebb szakmai körökben is a legjobbnak tartják a magyar Cosmopolitant.” – mondta Sabján Johanna.
„A Hearst Magazines International azt értékelte, hogy a kihívásokkal teli piaci körülmények ellenére is milyen kiemelkedően jó munkát végeztünk” – tette hozzá Lipták Tímea lapigazgató.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss