Palvin Barbi megint Justin Bieberrel nyomul?

Egyszer már hírbe hozták a fiatal modellt és az énekest, de most ismét készültek róluk olyan felvételek, amik azt bizonyítják, hogy van köztük valami!

Palvin Barbi megint Justin Bieberrel nyomul?

Tuti emlékszel arra a fotóra, amit Barbi két évvel ezelőtt posztolt magáról és Justin Bieberről, ahogy ölelik egymást. Na ezzel a képpel kezdődtek el a találgatások, hogy kialakulóban van köztük a románc.

Aztán még egy színházi előadás után is látták őket együtt érkezni. Akkor mindketten próbálták tagadni a híreszteléseket, de ezúttal olyan felvételek készültek róluk, amiken jól látszódik, milyen meghitt köztük a viszony.

Barbi ugyanis Cannes-ban futott össze Justinnal egy jacht partin, és ahogy meglátta, le sem tagadhatta, mennyire megörült a srácnak: először a hátára tette a kezét, majd megsimította az arcát és sokáig ott is pihentette a tenyerét, miközben mélyen egymás szemébe néztek.

Sokáig beszélgettek, de végül külön-külön távoztak a buliról. Viszont a modellnek és az énekesnek is olyan vigyor ült az arcán, ami szintén arról árulkodik, hogy feltöltötte őket az együtt töltött idő. Szerinted milyen párost alkotnának?

Még több

friss