Palvin Barbi megint Justin Bieberrel nyomul?

Egyszer már hírbe hozták a fiatal modellt és az énekest, de most ismét készültek róluk olyan felvételek, amik azt bizonyítják, hogy van köztük valami!

2014.05.22. 16:05
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Palvin Barbi megint Justin Bieberrel nyomul?

Tuti emlékszel arra a fotóra, amit Barbi két évvel ezelőtt posztolt magáról és Justin Bieberről, ahogy ölelik egymást. Na ezzel a képpel kezdődtek el a találgatások, hogy kialakulóban van köztük a románc.

Aztán még egy színházi előadás után is látták őket együtt érkezni. Akkor mindketten próbálták tagadni a híreszteléseket, de ezúttal olyan felvételek készültek róluk, amiken jól látszódik, milyen meghitt köztük a viszony.

Barbi ugyanis Cannes-ban futott össze Justinnal egy jacht partin, és ahogy meglátta, le sem tagadhatta, mennyire megörült a srácnak: először a hátára tette a kezét, majd megsimította az arcát és sokáig ott is pihentette a tenyerét, miközben mélyen egymás szemébe néztek.

Sokáig beszélgettek, de végül külön-külön távoztak a buliról. Viszont a modellnek és az énekesnek is olyan vigyor ült az arcán, ami szintén arról árulkodik, hogy feltöltötte őket az együtt töltött idő. Szerinted milyen párost alkotnának?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss