2014.05.23.@ 17.05

Az Év stylistja: Kiss Szilárd

A tegnapi Fashion Awards Hungary díjkiosztóján a Cosmo divatszerkesztője, Kiss Szilárd kapta az Év stylistjának járó, rangos elismerést, amihez szívből gratulálunk neki!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az Év stylistja: Kiss Szilárd

A dolog apropóján meg is kérdetük Szilárdot, hogy mesélje el, mit érzett a tegnapi gála után:

Fantasztikus dolog, hogy az évek alatt nyújtott profi teljesítményedet végre egy ilyen elismeréssel díjazták! Őszintén, számítottál rá, hogy te nyersz?

Hát, az igazat megvallva én már 20 éve dolgozom a divatvilágban, és sokan meglepődtek, amikor jelöltek erre a díjra, mert azt hitték, hogy már sokkal korábban megkaptam! (nevet) Persze ettől függetlenül nagyon örültem már a jelölésnek is, de attól, hogy meg is kaptam a díjat, tényleg nagyon boldog vagyok.

Mit jelent számodra, hogy te lettél az Év stylistja?

Először is egyfajta visszajelzést a munkám felé, mert ez tényleg egy olyan elismerés, aminek Magyarországon súlya van, már csak azért is, mert elég kevesen vagyunk a szakmában, akik ennyi ideig fent tudtak maradni és folyamatosan az élbolyhoz tartozni. Emellett persze azt is meg kell jegyeznem, hogy a díj mögött álló munka csapat produktum, amiért az összes munkatársamnak hálás lehetek!

Az ilyen jellegű sikerek mellett mi az, ami inspirál téged szakmailag?

Büszke vagyok például arra, hogy azok a stylistok és divatszakemberek is sikeresek a szakmában, akiket még anno én tanítottam. Laczkó Móni például, akit velem együtt jelöltek a már említett kategóriában szintén az én szárnyaim alatt kezdte a pályafutását, ami külön öröm számomra.

A jelöltekről készült kisfilmet itt meg is nézheted:

Szilárd munkáiba pedig itt kukkanthatsz bele:

De örömmel számolunk be arról is, hogy nem Szilárd volt az egyetlen, aki dolgozott a Cosmóval és díjat nyert a tegnapi Fashion Awards-on! A többi nyertes nevét itt olvashatod:

Az Év Női Modellje: AXENTE VANESSA


Az Év Férfi modellje: Patinszki MISA – WAM MODELS


Az Év Fiatal Divattervezője: THE FOUR

Az Év Divatsminkese: FAZEKAS RICHARD


Az Év Divatfodrásza: BARSI BALÁZS

Az Év Divatfotósa: ÉDER KRISZTIÁN

Az Év Divattervezője: ANDA EMÍLIA

Az Év Divatbloggere: PARÁDI GABI – PUMPKIN PARADISE

A Magyar Divatért Különdíj: KIRÁLY TAMÁS

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss