Botrány Kim és Kanye esküvőjén

Úgy látszik, hiába tervezte Kim Kardashian és Kanye West hónapokig az év esküvőjét, az utolsó pillanatban egy családi dráma mégis beárnyékolta a nagy napjukat.

2014.05.26. 04:05
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Botrány Kim és Kanye esküvőjén

Kim és Kanye szombaton egy firenzei várban házasodtak össze, a ceremónia pedig szuperromantikusra sikerült. A páros egy hatalmas virágfal előtt mondta ki a boldogító igent halk zongoraszó közben, utána pedig a kertben felállított színpad és végtelen hosszú asztalok mellett folytatódott a buli. A nagyjából 300 vendég között volt például John Legend, aki az első dalt énekelte a friss házasoknak, de a korábbi hírek ellenére Beyoncé és Jay-Z nem jelent meg. De nem ők voltak ez egyetlenek, akik az utolsó pillanatban kihagyták az esküvőt, mivel szombat reggel Kim bátyja, Rob is inkább hazautazott Los Angelesbe.

Állítólag még előző este, a versailles-i palotában tartott ünnepi vacsorán veszett össze tesójával, szerinte ugyanis a páros túlzásba viszi a luxust és csak az érdeklik őket, hogy mindenkit lenyűgözzenek. A vita pedig annyira eldurvult, hogy Rob a másnapi villásreggelin (amit egyébként Valentino villájában rendeztek) már nem vett részt, és az esküvőre sem békült ki nővérével. Kim mindenesetre a családi dráma ellenére is csodásan festett: egy hosszú ujjú, hátul nyitott, csipkével díszített Givenchy ruhát viselt. És ugyan az első hivatalos fotókra még várni kell, az egyik vendég nem bírta megállni, hogy ne posztoljon a menyasszonyról egy képet.

Neked hogy tetszik Kim rucija?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss