Hatalmasat villantott Katalin hercegnő

Szegény, Kate! Bármennyire is igyekszik megfelelni az udvari szabályoknak, nemrég szuper kínos szituba került, amit egy fotós is megörökített, így most újabb stíluscenzúrára számíthat.

2014.05.27. 10:05
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hatalmasat villantott Katalin hercegnő

Arról már korábban beszámoltunk nektek, hogy a királynő kritizálta Katalin stílusát, mert szerinte túlságosan lenge darabokat visel, és előírta neki, hogy ezentúl csak térdig érő ruhákat és szoknyákat hordhat. Kate-nek ezért az ausztráliai körútjuk előtt minden egyes ruciját jóvá kellett hagyatnia egy udvari tanácsadóval, de most úgy látszik, hogy mégsem volt elég alapos az ellenőrzés. Amikor ugyanis a Kék-hegységbe látogattak, egy fotósnak sikerült lekapnia, ahogy a hercegnő csini kék-fehér ruháját felkapta a helikopter által kavart szél.Katalin pedig észre sem vette a bakit, így ahelyett hogy rögtön lefogta volna a ruháját, lazán sétált tovább, miközben az egész popsija kivillant.

Nem csoda, hogy a királynő megint kiakadt, és már állítólag újra behívatta Kate stylistját, hogy újratervezzék a hercegnő gardróbját.

Oké, hercegnőként tényleg ciki egy ilyen divatbaki, de Katalinnak szerintünk semmi oka a szégyenkezésre, mert szuperformás a popsija! Ha te is szeretnél ilyen tökéletes Middleton-popót, akkor kattints ide Mile Szilvia tornavideójára, és indulhat a popsiedzés!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss