2014.05.27.@ 10.05

Hatalmasat villantott Katalin hercegnő

Szegény, Kate! Bármennyire is igyekszik megfelelni az udvari szabályoknak, nemrég szuper kínos szituba került, amit egy fotós is megörökített, így most újabb stíluscenzúrára számíthat.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hatalmasat villantott Katalin hercegnő

Arról már korábban beszámoltunk nektek, hogy a királynő kritizálta Katalin stílusát, mert szerinte túlságosan lenge darabokat visel, és előírta neki, hogy ezentúl csak térdig érő ruhákat és szoknyákat hordhat. Kate-nek ezért az ausztráliai körútjuk előtt minden egyes ruciját jóvá kellett hagyatnia egy udvari tanácsadóval, de most úgy látszik, hogy mégsem volt elég alapos az ellenőrzés. Amikor ugyanis a Kék-hegységbe látogattak, egy fotósnak sikerült lekapnia, ahogy a hercegnő csini kék-fehér ruháját felkapta a helikopter által kavart szél.Katalin pedig észre sem vette a bakit, így ahelyett hogy rögtön lefogta volna a ruháját, lazán sétált tovább, miközben az egész popsija kivillant.

Nem csoda, hogy a királynő megint kiakadt, és már állítólag újra behívatta Kate stylistját, hogy újratervezzék a hercegnő gardróbját.

Oké, hercegnőként tényleg ciki egy ilyen divatbaki, de Katalinnak szerintünk semmi oka a szégyenkezésre, mert szuperformás a popsija! Ha te is szeretnél ilyen tökéletes Middleton-popót, akkor kattints ide Mile Szilvia tornavideójára, és indulhat a popsiedzés!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss